Om LOFT Reklambyrå

Varför skall du arbeta med oss på LOFT Reklambyrå?

Att välja samarbetspartner för sin marknadsföring och kommunikation kan vara svårt.
Att välja LOFT är däremot lätt. Lika enkelt och okomplicerat som det är att jobba med oss.

  • Vi krånglar inte till det. Vi erbjuder tjänster till dig som vill synas, höras och märkas med reklam och tidlös grafisk design som bas – och vi har en gedigen kunskap om marknadskommunikation, såväl i digital som tryckt produktion.
  • Vi älskar typsnitt, färg och form. Vår grafiska design är både strikt, professionell och lekfull – och våra genomtänkta koncept löper som en röd tråd genom all kommunikation.
  • Vi är uthålliga och konsekventa när det behövs, kreativa och infallsrika när det krävs. Vi anstränger oss för att nå ett originellt tilltal och utförande för nya varumärken – och vid redesign av befintliga varumärken.
  • Vi projektleder, utformar och producerar samt ansvarar för alla kontakter med samarbetspartners. Vi gör dagligen prisförfrågningar och hanterar inköp – och vet vad som är rätt kvalitet till rätt pris.
  • Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt, utan att lämna något åt slumpen – alltid med samma omsorg om varje detalj parallellt med fokus på den sammanlagda effekten.


Tillräckligt stora. Tillräckligt små.

Vi är stora nog att ta ett helhetsansvar för dina kommunikationsåtgärder. Samtidigt är vi inte större än att du får en personlig och nära relation med oss. Du vet vilka vi är och vilka du får jobba med. Tillsammans har vi många år erfarenhet av reklam och kommunikation. Behöver vi fler kompetenser för just ditt projekt handplockar vi ett team i vårt nätverk av frilansare och specialister.

Men framförallt är vi flexibla och lyhörda. Vi lyssnar på dig. Det betyder inte alltid att vi gör som du säger, men vi lovar att alltid ge dig kreativitet som lyfter. Kommunikation som berör och tar ditt företag framåt. Som får din verksamhet att växa.

Det var just för att vi älskar att se både företag och människor växa som vi startade LOFT Reklambyrå 2011. Vi älskar nämligen att göra skillnad på riktigt! Kanske är det också därför så många av våra kunder har varit oss trogna ända sedan starten?

Välkommen till LOFT!

UPPDRAGSGIVARE