21682
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21682,stockholm-core-2.4.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.9,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Aperto

Aperto

Arkitektbyrån Aperto i Stockholm behövde förnya och förtydliga sin kommunikation både internt och externt. LOFT har producerat en mängd olika produkter bestående av bland annat uppdaterad grafisk profil, intern kommunikationsbroschyr, visitkort, mallar, promotionmaterial, annonser etc. Texter har skrivits av Nicke Hallgren och fotografering av Sara Landstedt. Stora byggskisser och ritningar kräver stora mappar. Till Aperto har vi levererat stora mappar med präglad logotype.

Miljöfrågor – den högsta formen av kvalitetstänkande. Aperto antar utmaningen att hjälpa till att baxa klotet på rätt spår igen. Därför har deras miljösamordnare den viktiga uppgiften att stötta och vägleda, såväl internt som externt.
Aperto har valt att kommunicera detta under Ekobygg (Kistamässan) – nordens ledande mötesplats för grönt byggande och hållbar stadsutveckling.

LOFT har tagit fram annonser, presentationsunderlag och marknadsmaterial som visar att Aperto på allvar har tagit sin an utmaningen att baxa klotet på rätt spår igen.
Karin Marks har skrivit manus till seminariet.