Våra tjänster

Vad behöver du hjälp med?

Vi producerar inte material och idéer för att imponera på våra konkurrenter. Inte heller för att vinna tjusiga reklampriser. Vi producerar kommunikation för att du ska nå resultat, för din framgång är också vår framgång.

Vårt arbete tar sin början i ett grundläggande resonemang: att göra rätt sak, för rätt målgrupp, vid rätt tillfälle. Genom åren har vi byggt upp en ansenlig kompetens och förmåga att hitta kärnan i våra uppdrag, för att sedan producera det som krävs för att nå ut med budskapet. Målet för våra insatser är att ta dig, och ditt företag, till ett önskat läge eller uppsatta mål. Det är det som sporrar oss.

Här kan du se några av de tjänster som finns i vår verktygslåda.

Idé & koncept

Vi på LOFT vill förstå ditt företag på djupet. Därför engagerar vi oss alltid i historien, affärsidén, målgruppen, omvärlden och visionerna. Med utgångspunkt i grundläggande kunskaper om detta utarbetar vi strategier, varumärkesplattformar och kommunikativa koncept som överraskar – och som känns rätt i magen.

Design & formgivning

Vi älskar typsnitt, färg och form – och designar visuella identiteter för en mängd olika kanaler och applikationer. Vi arbetar dels med reklam och information, dels med interaktionsdesign.

Text, content & innehåll

Du har troligen en idé om budskapet (skulle du inte ha det hjälper vi dig givetvis att ta fram det) och vi har orden. Eller så bär du på historien och vi skriver berättelsen. Vi arbetar med alla typer av texter – reklamcopy, information, manus, storytelling. Ja, det blir även en bok då och då.

Illustration

Ibland räcker kameran inte till för att visa effekter eller belysa speciella detaljer. Då är illustrationen ett bra alternativ. Vi illustrerar i flera olika tekniker och manér såsom akvarell, tusch och digitalt. Allt från instruerande och informativa bilder till mer abstrakta.

Foto & film

Bild blir en allt viktigare ingrediens för att förstärka kommunikationen. Vi fotograferar, regisserar och producerar bilder och rörlig media. Bilder som sedan bearbetas och optimeras för tryckt eller digitalmedia.

Webb

Vi producerar webbplatser för organisationer, små och stora företag. Ibland är behovet en enkel webb med några enstaka sidor. Ibland är det en stor hemsida med avancerade funktioner och komplext innehåll. Behöver du hjälp med underhåll, uppdateringar och löpande översyn av din hemsida, så erbjuder vi tjänster för det.

Allt som oftast hjälper vi våra kunders marknadspersonal eller inhouseavdelning med utbildning och support. Vi är inte konkurrenter, tvärtom kollegor. Kan vi göra din marknadsavdelnings vardag enklare, och bidra med mervärde i form av kompetens, så står vi gärna till tjänst.